Rasturnare de situatie in cazul tinerelor moarte in accidentul de la Jibou! Ce s-a intamplat in dimineata in care a avut loc tragicul incident

29 05. 2018, 17:06

Cele patru tinere moarte in tragicul accident feroviar, in urma cu doua saptamani, de la Jibou, au indoliat o tara intreaga. Toate erau colege la Administrarea afacerilor din cadrul Centrului Universitar Baia Mare, au murit joi, 17 mai.

Studentele se aflau intr-un autoturism condus de colega lor, Sanda Ungur, 21 de ani, si se intorceau de la Cluj-Napoca, unde participasera la festivitatea de absolvire a Universitatii Tehnice.

Se pare ca soferita a ignorat semnalele acustice si luminoase care anuntau sosirea trenului si s-a angajat in traversarea caii ferate. Sanda, soferita masinii, a fost singura supravietuitoare. Politia a deschis un dosar penal pe numele ei pentru ucidere din culpa.

Acum, la mai bine de doua saptamani de la moartea lor, apar noi informatii socante despre tragicul accident. Initial, anchetatorii au tras concluzia ca accidentul s-a produs din cauza faptului ca soferita masinii, Sanda Ungur, nu a respectat semnalele la trecerea la nivel cu calea ferata.